• USD 34,09
  • EUR 37,97
  • ALTIN 2.808,15
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.999

Nevzat Bahtiyar Haberleri

Nevzat Bahtiyar haberleri ve güncel Nevzat Bahtiyar gelişmeleri, Nevzat Bahtiyar ile ilgili tüm video, Nevzat Bahtiyar fotoğrafları ve Nevzat Bahtiyar haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin Güran cinayeti sanıklarından Nevzat Bahtiyar’a Büyükşehir Belediyesi ceza kesmiş. İşte sebebi…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşanan Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi çözüldü. İşte detayları...

Narin Güran cinayetinde yenge Hediye Güran'ın tutuklanmasının ardından, Nevzat Bahtiyar ve annesinin evindeki inceleme devam ediyor.

Diyarbakır'da Narin soruşturmasında itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın yaşadığı evde arama yapılıyor. Detaylar haberimizde...

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte haberin ayrıntıları…

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin’in 18 dakikalık kayıp zamanı aralanmayı bekliyor.

BAĞLAR

Türkiye ve Diyarbakır'ın gündemine oturan 8 yaşındaki Narin cinayeti soruşturmasında çok önemli bir delil soruşturma dosyasına girdi.

Narin babası Arif Güran'ın masada yapılan bir sohbette, kameranın açık olduğunu fark etmeden kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Narin cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan itirafçı şüpheli Nevzat Bahtiyar'ın eşi Süheyla Özkan konuştu.

Diyarbakır Barosu Başkanı Avukat Nahit Eren, Narin Güran cinayeti için ifade ve sorgu tutanakları için açıklama yaptı.

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetindeki sır perdesi daha aralanmadı. İşte haberin detayları...

Narin cinayetinde Narin’i dere kenarına bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Aracanın ise dere yakınında 50 dakika kaldığı anlaşıldı.

Diyarbakır’da 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran olayına ilişkin 24 şüpheliden biri olan Nevzat Bahtiyar adliyeye sevk edildi.