• USD 32,58
  • EUR 35,08
  • ALTIN 2.436,25
  • BİST100 10.446
  • BTC 62.080

Ersun Yanal Haberleri

Ersun Yanal haberleri ve güncel Ersun Yanal gelişmeleri, Ersun Yanal ile ilgili tüm video, Ersun Yanal fotoğrafları ve Ersun Yanal haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Kocaeli Kartepe’de bugün itibariyle 1. Lig hazırlıklarına "Hedef Süper Lig" paylaşımıyla start verdi.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor başarısının yanı sıra birde sosyal medya hesaplarıyla gündemde oldukça yer kaplıyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un Kocaeli’nde bugün başlaması planlanan kamp gecikmeli başlayacak. İşte ayrıntıları…

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, Galatasaray’ın eski yıldızı Oğulcan Çağlayan'a transfer teklifi yaptı, taraftar tepki gösterdi.

AMEDSPOR

Aziz Elaldı başkanlığındaki Yönetim Kurulu ve teknik direktör Ersun Yanal, dört başlık altında topladığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

AMEDSPOR

Amedspor kadrosuna yıldız isimlerden futbolcuları da katmak için kolları sıvarken görüşülen yeni isim de belli oldu.

AMEDSPOR

Amedspor’un tecrübeli teknik direktörü Ersun Yanal dün itibari ile Diyarbakır’a geldi, transfer çalışmaları hızlandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor TFF 1. Lig'e çıkmayı başarırken şimdi de transfer sürecine yoğunlaşmaya başlamıştı. Taraftarlar da yeni isimleri heyecanla bekliyordu.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor, tarihinde ilk kez TFF 1. Lig’e yükselmeyi başarırken gözler kulübün transfer sürecine çevrildi. İşte tüm ayrıntıları...

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor'da deneyimli teknik direktör Ersun Yanal, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'yı kadrosunda görmek istiyor.

AMEDSPOR

Amedspor teknik direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor forması giymiş olan iki ismi kadrosunda görmek istiyor.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın ilk yardımcısı Tayfun Türkmen oldu. Peki, Tayfun Türkmen kimdir?

AMEDSPOR

Amedspor sezonu şampiyon olarak tamamlayıp tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e çıkmaya hak kazanırken kulüpte de değişimler yaşanmıştı.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi bugün teknik direktörüyle sözleşme imzaladı, Ersun Yanal resmen kulübün başına getirildi.

AMEDSPOR

Diyarbakır’da düzenlenen imza töreninde Amedspor taraftarları ile Ersun Yanal arasındaki diyaloglar gülümsetti.

AMEDSPOR

2023/24 sezonu geride kalırken kulüplerde önümüzdeki sezon hazırlıklarına şimdiden başladı ve kulüplerde önemli teknik direktör değişimleri yaşandı.

AMEDSPOR

Diyarbakır’a gelen deneyimli hoca Ersun Yanal’la 1 yıllık sözleşme imzalandı. Yanal artık resmen Amedspor’un hocası oldu.

AMEDSPOR

Amedspor önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez TFF 1.Lig’de mücadele etmeye hazırlanırken transfer gündemi de yoğun geçiyor.

AMEDSPOR

İnter, Roma gibi dünya devi takımların formasını terletmiş olan Belçika Milli Takımı futbolcusu Radja Nainggolan Amedspor’a önerildi.

AMEDSPOR

Amedspor teknik direktörlüğe tecrübeli teknik direktör Ersun Yanal'ı getirdi. Diyarbakır halkı "hedef Süper Lig olsun" dedi.

AMEDSPOR

Amedspor’da teknik direktör için Ersun Yanal’la anlaşma sağlanırken tecrübeli hoca Diyarbakır’a geldi.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da yeni gelişme yaşandı. Belhanda defteri Ersun Yanal’ın olumsuz rapor vermesi üzerine kapandı.

AMEDSPOR

Amedspor, teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Ersun Yanal’ın yarın imza için Diyarbakır’a geleceğini duyurdu.

AMEDSPOR

Diyarbakır takımı bugün kongreye gitmeye hazırlanırken diğer yandan da transferler için oldukça yoğun bir gündem konuşuluyor.

AMEDSPOR

Amedspor Başkanı Aziz Eladlı, Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Younes Belhanda'yı kadromuzu görmek isteriz” dedi.

AMEDSPOR

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal'ı getiren Diyarbakır temsilcisi Amedspor, U-21 Milli Takımı'nın Kürt asıllı yıldızı Livan Burcu ile görüştü.

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor sezonu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1. Lig’e çıkmayı başarırken kulüp milyonları da gözden çıkardı.

AMEDSPOR

TFF 1. Lig’e çıkmayı başaran Amedspor’da Ersun Yanal’la anlaşma sağlanırken kulüp ve teknik isim Türkiye gündemine geldi.

AMEDSPOR

Fenerbahçe’nin son şampiyonluğunda görev alan Ersun Yanal, Amedspor’la anlaştı. Peki Ersun Yanal kimdir?

AMEDSPOR

Diyarbakır ekibi Amedspor teknik direktörlük için Ersun Yanal’la görüşmüş ve anlaşmaya varmıştı.