• USD 34,09
  • EUR 37,97
  • ALTIN 2.823,28
  • BİST100 9.764
  • BTC 59.900

Narin Güran Haberleri

Narin Güran haberleri ve güncel Narin Güran gelişmeleri, Narin Güran ile ilgili tüm video, Narin Güran fotoğrafları ve Narin Güran haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin cinayeti sonrası köy imamı hakkında uygunsuz görüntüler olduğu iddia edilmişti, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİYARBAKIR

Narin Güran cinayeti hakkında Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, abi Baran Güran için yeni bir açıklamada bulundu.

DİYARBAKIR

Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin Güran cinayeti sanıklarından Nevzat Bahtiyar’a Büyükşehir Belediyesi ceza kesmiş. İşte sebebi…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşanan Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi çözüldü. İşte detayları...

SON DAKİKA

Narin Güran cinayetinde yenge Hediye Güran'ın tutuklanmasının ardından, Nevzat Bahtiyar ve annesinin evindeki inceleme devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Narin'in amcası Kurtuluş Güran'ın, yeğeninin cenazesi bulunmadan yaptığı videolu paylaşım da sosyal medyada tepki çekti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü gündemde yerini korurken ölüm nedeni de belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde işlenen Narin Güran cinayeti sonrası imamla ilgili skandal iddialar ortaya atıldı.

Diyarbakır’da Narin Güran’ın öldürülmesi ardından Amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran’a da tutuklama talep edildi.

Diyarbakır’da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın katili kim, Narin'i kim öldürdü? İşte tüm ifadeler…

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan baba Arif Güran, “Hepsi akraba bile olsa ben vazgeçmem” dedi. Ayrıntılar haberde...

SPOR

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması sürerken, Galatasaray taraftarları ise anlamlı bir pankart açtı.

Narin Güran (8) cinayetinde gözaltına alınan ve tutuklanan annesi Yüksel Güran (44), diş hastanesine sevk edilerek ağız ve diş modeli...

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren kimdir? Narin Güran olayıyla gündeme gelen Nahit Eren kaç yaşındadır?

Diyarbakır'da Narin Güran soruşturmasında gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılan baba Arif Güran ilk kez katilin kim olduğuna dair isim...

Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ederken tutuklu amca Salim Güran ile 15 yaşındaki işçi R.A.'nın yazışmaları ortaya çıktı.

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın, cinayete ilişkin tutuklanan amcası Salim Güran'la bir düğünde çekildiği görüntüleri ortaya çıktı.

Şarkıcı ve oyuncu Gülben Ergen, Narin Güran’ın anısına harekete geçti ve anaokulu yapılacağı sözünü verdi.

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde gözaltına alınan 22 şüpheli, 12 saat süren savcılık ifadelerinin tamamlanmasıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Diyarbakır’da geçtiğimiz gün cansız bedenine rastlanan Narin Güran’ın adı, Eğil ilçesinde bulunan bir çocuk parkında yaşatılacak.

Diyarbakır'da herkesi derinden üzen ve 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin'in adı Nevşehir'de bir parka verildi.

Diyarbakır’da vahşice öldülen Narin Güran’ın 2019 yılında hayatını kaybeden engelli ablası Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Narin cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan itirafçı şüpheli Nevzat Bahtiyar'ın eşi Süheyla Özkan konuştu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde yaşanan Narin Güran cinayeti sonrası amca Salim Güran’ın avukatlığını reddeden Seda Toğrul kimdir?

Diyarbakır Barosu Başkanı Avukat Nahit Eren, Narin Güran cinayeti için ifade ve sorgu tutanakları için açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın avukatı, müdafilikten çekildiğini açıkladı.

Diyarbakır'da Narin Güran'ın cinayete kurban gitmesinin ardından gözaltında olmayan tek amca Erhan Güran konuştu.

Narin cinayetinde Narin’i dere kenarına bıraktığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar tutuklandı. Aracanın ise dere yakınında 50 dakika kaldığı anlaşıldı.

Diyarbakır’da Narin Güran’ın cesedini taşıyan N.B., savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Geçtimiz günlerde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı. Ayrıntılar haberimizde…