Tarihinde ilk defa 1. Lig’e yükselen Diyarbakır temsilcisi Amedspor dört hafta sonunda ilk golünü ve ilk galibiyetini Kocaelispor karşısında aldı.

TFF 2.Lig’de mücadele ettiği dönemler seyir zevki oldukça yüksek olan Amedspor’da Ersun Yanal dönemiyle beraber kadroda ciddi bir gelişme yaşandı ancak bu durum sahaya yansımadı. 

Geçtiğimiz akşam oynanan Kocaelispor maçından üç puanı almayı başaran Yanal ve ekibi, rakip takımın 9 kişi olmasının ciddi avantajını yaşarken buna rağmen seyir zevki oldukça kısıtlı oldu.

Kocaelispor 9 kişi kaldıktan sonra içe kapanık oynarken Amedspor’da yeterli ölçüde baskıyı kuramadı. Maç nihayetinde 3/0 bitti ancak ileriki haftalarda bu savunma durumunda oynayan Amedspor için işler pekte iç açıcı görünmüyor. 

Amedspor Kazanamıyor! İstanbul’da Bir Puan Aldı

YANAL SEZONU ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAR MI?
Kulübün hali hazırda hücumda birkaç eksiği bulunuyor ancak yine de iyi bir kadroya sahip olan Amedspor için en iyi savunma saldırıdır sözünü unutmamak gerek. İçe kapanık Amedspor kısıtlı olarak bulacağı gol pozisyonlarını gole çeviremedikten sonra en fazla alacağı puan bir puan olacaktır.

Süper Lig sözü vermesine rağmen Ersun Yanal’ın bu oyun tutumuyla kulübün sezonu şampiyon olarak tamamlaması bir yana ümit ederiz ki ligi üst sıralarda hatta orta sıralarda tamamlayabilsin. Amedspor ruhuna aykırı bir oyun anlayışı kulüp için pek olumlu sonuçlar ortaya koyamayabilir.

Bu şartlar içerisinde Ersun Yanal’ın sezonun yarısına kadar dahi kulüpte kalacağından şüphelerimiz maalesef ki bulunuyor. Ne olursa olsun Amedspor ruhuna uygun olsun. Galibiyette mağlubiyette bu şekilde olsun.

Max Gradel Resmen Amedspor’da! Max Gradel Kimdir

En son Sakaryaspor’dan Max Gradel’i duyuran Amedspor’da yeni transferler bekleniyor.