‘Şeker Tadında’ Bayramlara…

Merhaba değerli okurlarımız,

Diyarbakır’ın son 62 yılına ayna tutan en eski gazetesi Mücadele Gazetesi’nde bu köşeden sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Meslek hayatımda birçok ilki yaşadığım bu güzide gazetede, bana ayrılan bu köşeden bundan sonraki süreçte kalemim döndüğü kadarıyla görüşlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Sizde yazılmış olan konularla ilgili düşüncelerinizi ve bahsedilmesini istediğiniz konuları [email protected] adresine yazarak iletebilirsiniz.

**

Diyarbekirspor’a da bir parantez açmak istiyorum. Geçtiğimiz hafta Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de kendi grubunu şampiyon olarak bitirip 2. Lig'e yükselen Diyarbekirspor'u, futbolcularını,  yönetimini ve takımlarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarını tebrik ediyorum. Umarım başarıları daim olur ve Süper Lig yolunda devam ederler.

**

Pandemi sürecinden dolayı olağandışı günlerden geçiyoruz ve ‘Ramazan Bayramı’ 81 ilde 17 Mayıs’a kadar sürecek olan sokağa çıkma yasağında karşılanacak. Aile buluşmaları, büyük sofralar, tokalaşma, el öpme, yakın temas bu bayram olmayacak. Dijital platformlar üzerinden yine sevdiklerimizin bayramlarını kutlayabilir, göreneklerimizi devam ettirebiliriz. Önümüzdeki yıl hep birlikte sağlıklı bir bayram geçirmek istiyorsak bu bayram ‘o eski bayramları’ unutalım. Bu bayram yapacağımız fedakârlık gelecek bayramları görmek için… Bayram süresince eski bayramlarda da olduğu gibi sizlerle olamayacağız. Bayram sonrası yine burada birlikte olacağız. Bu vesile ile Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu  ‘Şeker tadında’ bir bayram geçirmeniz dileğiyle…