• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.201
Gurbet İpek

Gurbet İpek

Tüm Makaleleri

Köpeğin annesine ulaşma mücadelesi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesindeki İstasyon Köprüsü'nde, trafiğin yoğun olduğu gece vakitlerinde yavru bir köpeğin karşıda kendisini bekleyen annesine ulaşma mücadelesine şahit oldum.

Benim milletvekilim senin milletvekilini döver!

Dün çocuktuk bugün büyüdük sandık! Meğerse iş büyümekle de bitmiyormuş. “Benim babam senin babanı döver!” den geçip “Benim milletvekilim senin milletvekilini döver!” e geçmişiz.

Büyümek Bize Yaramadı! "Yaşın Kemale Ermesi"

Her yaşınızın kıymetini bilip acı ve tatlı anlara merhaba diyeceğimiz kalp akıl huzuruna kavuşmak lazım.

Instagram’a erişim engeli ile ticari zarar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Meta Şirketi ile bir takım anlaşmazlıkların vuku bulması sonucu ülkemizde Instagram’a erişim engeli 2 Ağustos tarihinde konulmuştu.

Bilgi, Bilgisayar! Peki alışkanlıklarımız?

Günümüzde artan teknolojik yeniliklerle birlikte bilgiye erişim artık hiç olmadığı kadar kolay. Bilgisayara girilen her tür komutun size bir veri olarak saliseler içinde gelmesi mümkün.

Ulusal ve Uluslararası sıralamada "Dicle Üniversitesi"

Dünya ve Türkiye geneli üniversitelerin sıralama anketleri Dicle Üniversitesi açısından eğitimde ilerici atılımlar yapıldığının göstergesiydi. Fakat…

Sabır boyun eğmek değil, mücadeleye devam etmektir!

Belirli olay veya olgular karşısında sebât ederek kararlılıkla sabır göstermeyi konuşabilmemiz adına öncelikle sabrın anlam itibarı ile kapsam alanının tarafımızca anlaşılabilmesi gerekmektedir.

Mücadele ile kal Amedspor! Transferler nerede?

1. Lig Sezonu için yoğun bir kamp sürecinde olan ve bir yandan da transfer görüşmelerine devam eden Amedspor'a taraftarlarından çağrı: Transferler nerede...?

1. Lig'de Amedspor rüzgarı esecek!

2023-2024 dönemi TFF'de 2. Lig Kırmızı Grup’ta rakipleriyle yarışan Amedspor örnek gösterilecek bir azim ve gayretle şampiyonluğu kucakladı.

Anız ya da elektrik direği kaynaklı yangınlar!

"Anız mı ya da elektrik direğinden çıkan yangın mı?" Çok konuşuldu, çok yazıldı, çizildi de kendince bir şeyler.