1. Lig Sezonu için yoğun bir kamp sürecinde olan ve bir yandan da transfer görüşmelerine devam eden Amedspor'a taraftarlarından çağrı: Transferler nerede...?

9 Ağustos'ta 62. Sezonuyla başlayacak olan TFF 1. Lig'in Süper Lig tadında bir sezon gibi geçeceğinin sinyalleri kulüplerin başarılı transfer süreçleri ve kamp süreçleri ile kısmen de olsa belirlenmeye devam ediyor.

Amedspor taraftarları ise bu dönemi gözlemleme adına transferlerin netlik kazanması için yoğun taleplerle kulübe sesleniyor. Transfer süreçleri ile netlik kazanacak kadronun sonraki zamanlarda fiziki ve ruhani boyutu ile bütünleştirici olması başarılı transferlerin kadroya alınması ile elbette elzem bir sonuç yaratacaktır. Hem iç transferler hem dış transferler spor kulüplerinin attığı her bir doğru adım ve gerekli koşulların sağlanması için çalışılan her alan başarılı bir futbol takımı için güçlü bir referans başlığını da ortaya koyar.

DOĞRU TRANSFER NASIL OLMALI? 
Kişisel başarılar ne kadar önemliyse takımın kendi içindeki uyumu da o derece önemlidir. Takımın artılarından ziyade ayrıca eksikliklerinin de bilincinde olmasına dikkat eden yönetim kadrosu ve özellikle teknik direktör gözlemleri güçlü bir kadronun karşılaşmalarda başarı sağlamasını yüzde 80 oranında elinde tutar. Hal böyle olurken taraftar çoğunluğu bu cevaplara ulaşmak için bir hayli merak içinde beklemede kalmaya devam ediyor fakat sorular ise kendini Amedspor'a çekiyor. "Kadromuz hazır mı?" soruları tabiki gelecek az bir zamanda kendini netliğe ulaştıracaktır. 

AMEDSPOR TRANSFER SÜREÇLERİ
TFF 1. Lig hazırlık çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği üç büyüklerden sonra en büyük taraftar desteğini arkasına alan Amedspor şimdiye kadar iç transferlerde sağ bek Batuhan Tur, orta saha Oktay Aydın, savunmada Uğur Adem Gezer ve defans oyuncusu Veli Çetin ile yeniden anlaştı. Amedspor tarihindeki ilk yabancı futbolcu olan Rêşo lakabıyla da ünlenen orta saha sağ kanat oyuncusu Adama Noss Traore ile de anlaşmaya varmıştı. Amedspor, son olarakta Manisa FK forması giyen sol bek oyuncusu Alberk Koç’la da anlaşma sağladı. Hala iç ve dış transferlerin anlaşmalarla sürdüğü bütün takımlar gibi Amedspor da ilerleme sürecine devam ediyor. 

Gelişmeler sonuçlanınca takımın kadro başarılarının kişisel başarılardan takımsal başarılara uzanan süreçlerini tek tek ele alacağız.

Mücadele ile kal Amedspor!